Grila Lista

Icoana facatoare de minuni

Actualitate

Vineri, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului a ajuns la Manastirea Cosoteni unde a fost asezata pentru doua zile in biserica asezamantului monahal. Zeci de credinciosi au participat la slujbele oficiate cu acest prilej de preotii manastirii de la Cosoteni.

Trafic Alexandria

Actualitate

Codul galben de ninsori abundente nu a creat probleme pe drumurile din judet. Potrivit autoritatilor, s-a actionat cu un numar de 20 de utilaje, iar circulatia s-a desfasurat in conditii de iarna.

Autoturism in flacari

Social

Pompierii militari din cadrul Detasamentului Videle au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe raza localitatii Cosmesti.

Viorica Dăncilă

Guvern

Pentru prima dată în istorie, România va avea un prim-ministru femeie. Preşedintele Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcţia de premier, aceasta urmând să fie al treilea premier al PSD în ultimul an.

Liviu Dragnea

Partide

Liviu Dragnea, a susţinut o declarație de presă după ședința Comitetului Executiv în care partidul i-a retras sprijinul politic premierului Mihai Tudose.

Mihai Tudose

Partide

Premierul Mihai Tudose a anunțat că demisionează, după ce CEx i-a retras sprijinul politic prin vot secret.

Dunarea Zimnicea

Fotbal

Dunarea Zimnicea a revenit in aceasta toamna in fotbalul judetean, acolo unde a reusit o clasare in prima parte a primului esalon fotbalistic dupa terminarea turului de campionat al Ligii a 4-a.

Baseball

Alte sporturi

Luna decembrie este si luna bilantului pentru baseball-ul din Romania. Federatia romana de specialitate are programat vineri un eveniment special-Adunarea Generala si alegerea unei noi conduceri.

Gala Sportului

Alte sporturi

A devenit deja o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, marea familie a sportului teleormănean să se reunească pentru ceea ce înseamnă evenimentul de concluzie al sezonului, Gala Sportului Teleormănean. Anul acesta, actiunea va avea loc pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 17, la Sala Polivalenta din Alexandria.

Grila Lista

Mario Colombo

Medicina

Institutul Auxologic din Italia vine din nou in sprijinul spitalului Caritas cu un aparat de ultima generatie pentru dotarea sectiei ginecologie. Directorul institutului Mario Colombo a venit la Rosiorii de Vede sa discute cu oficilaitatile locale si sa vada cum functioneaza ecograful donat spitalului.

Sleepless nights

Muzica

Otilia surprinde şi apare în atenţia fanilor cu o piesă de club remixată de Ian Burlak, deejay de la aceeasi casă de discuri cu artista, "JHaps Records", videoclipul fiind realizat in Pakistan.

Farmecul poeziei

Educatia la zi

La Palatul Copiilor din Alexandria a avut loc editia a VI-a a concursului de poezie in limba engleza intitulat “Farmecul poeziei”. La acesta s-au inscris peste 230 de elevi din mai multe judete ale tarii.

Festival traditii, obiceiuri

Traditii, obiceiuri

A treia editie a Festivalului de traditii si obiceiuri de iarna ”Iata, vin colindatorii!” a avut loc ieri la Alexandria. Acesta a fost organizat de catre Consiliul Județean Teleorman prin Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Teleorman in parteneriat cu Primaria Alexandria.

Publicitate
In centrul Atentiei

Canale media

sport sud

adSUD

teleorman news

Parteneri media

 

Turnu cu Stiristiri.com.ro