Arta decorativa

Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede gazduieste in aceste zile, expozitia "Petalele iernii" cu obiecte decorative de Craciun lucrate manual. Printre exponate se afla podoabe si accesorii, tablouri si obiecte decorative cu specific de iarna.

Galeria primarilor

Din aceasta luna holurile Primariei Rosiorii de Vede gazduiesc o expozitie permanenta cu personalitati marcante si portrete ale primarilor care au condus orasul in ultimii 150 de ani.Galeria primarilor cuprinde 34 de portrete ale fostilor edili rosioreni.

Expozitie de medalii

O expozitie de medalii din colectia personala a lui Teodor Saceanu a fost deschisa, astazi, la Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede. Evenimentul este dedicate personalitatilor marcante din istoria si cultura poporului roman si numismaticii.

Expozitie sculptura

Artistul teleormanean Marian Bugean a deschis, vineri, prima expozitie personala in municipiul Rosiorii de Vede. Vernisajul expozitie de sculpura in lemn cu tematica religioasa a avut loc la Muzeul municipal de istorie Petre Voivozeanu intr-o zi de mare sarbatoare crestina, Nasterea Maicii Domnului.

Mai multe articole...