Alte categorii

Farmecul poeziei

Educatia la zi

La Palatul Copiilor din Alexandria a avut loc editia a VI-a a concursului de poezie in limba engleza intitulat “Farmecul poeziei”. La acesta s-au inscris peste 230 de elevi din mai multe judete ale tarii.

Lansare proiect

Educatia la zi

Elevii Scolii Gimnaziale din Peretu au fost vizitati de cel mai mare sportiv al judetului in momentul de fata, Magdalena Dudeanu.

Deschidere an universitar

Educatia la zi

Anul universitar 2017-2018 a fost deschis astazi, oficial si la Alexandria. La acesta au participat, alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si doi secretari de stat, Adrian Gadea si Gigel Paraschiv.

Gradinita 6 Alexandria

Gradinita

Pichindeii celor sase grupe ale Gradinitei cu program prelunigit numarul 6 din Alexandria sunt pregatiti sa il astepte pe Mos Nicolae. Ieri, acestia au participat la diferite ateliere in care acestia au creat diferite obiecte.

Proiect Gradinita 3

Gradinita

Cadrele didactice si micutii gradinitei numarul 3 din Alexandria, au luat parte la un nou proiect. Acesta este intitulat “Sanatos intr-un mediu sanatos”, si este realizat in parteneriat cu Asociatia Pro Mediu Teleorman si Fundatia pentru Parteneriat.

Gradinita 7

Gradinita

Astazi micutii gradinitei numarul 7 din Alexandria au avut parte de o surpriza din partea conducerii. Aici a fost marcata in avans Ziua Copilului, iar ca invitati au fost Alba ca Zapada si Mickey Mouse.

Scoala altfel

Scoala

Libertate de alegere si anul acesta pentru programarea activitatilor din cadrul saptamanii “Scoala altfel”. Astfel, cele 4 unitati de invatamant ale orasului Zimnicea au optat pentru lunile martie (Liceul Teoretic Zimnicea), respectiv aprilie (toate cele 3 scoli gimnaziale).

Elvira Untesu

Scoala

Elevii Scolii Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede au tinut sa marcheze prin vers, cantec si dans momentul istoric de la 1 decembrie 1918 si Ziua Nationala. Spectacolul oferit de copii a avut loc in aer liber, pe scena din curtea scolii.

Tavan cazut

Scoala

Clipe de coşmar pentru 25 de elevi din clasa a IV-a, de la Şcoala Alexandru Colfescu  din municipiul Alexandria. Tencuiala de pe tavan s-a desprins în timpul orelor de curs, rănind trei elevi de 10 ani.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro