Mario Colombo

Institutul Auxologic din Italia vine din nou in sprijinul spitalului Caritas cu un aparat de ultima generatie pentru dotarea sectiei ginecologie. Directorul institutului Mario Colombo a venit la Rosiorii de Vede sa discute cu oficilaitatile locale si sa vada cum functioneaza ecograful donat spitalului.

Campanie donare de sange

Vineri, la Rosiorii de Vede peste 25 de persoane au venit sa doneze sange in cadrul unei campanii initiate si organizate de tinerii liberali. Unul dintre donatorii care s-au alaturat campaniei a fost si Adrian Miulescu, noul manager al Spitalului Caritas, unde Centrul judetean de transfuzii a depasat o echipa medicala  special pentru aceasta actiune de recoltare.

Simpozion medical

Manifestarea stiintifica “Zilele medicale rosiorene” initiata si gazduita de Spitalul municipal Caritas din Rosiorii de Vede a reunit si in acest an medici si cadre medicale din tot judetul dar si invitati din randul medicilor specialisti de la spitale din capitala, cadre universitare cu expertiza in diferite domenii medicale.

Ambulanta Teleorman

Teleofoanele au sunat necontenit la Serviciul Judetean de Ambulanta Teleorman in perioada 3-6 noiembrie. La peste 400 de solcitari au intervenit ambulantierii, pe primul loc se claseaza tranferurile intre spitale cu peste 100 de apeluri.

Mai multe articole...