Gala Sportului

A devenit deja o tradiție ca, în preajma sărbătorilor de iarnă, marea familie a sportului teleormănean să se reunească pentru ceea ce înseamnă evenimentul de concluzie al sezonului, Gala Sportului Teleormănean. Anul acesta, actiunea va avea loc pe data de 19 decembrie, incepand cu ora 17, la Sala Polivalenta din Alexandria.

Attila Szabo

Attila Szabo este din nou campion mondial al veteranilor la lupte greco-romane, titlu obtinut la Campionatul mondial destinat luptatorilor trecuti de 35 ani, competitie desfasurata luna trecuta la Plovdiv, in Bulgaria.Tot atunci, sportivul roman de 57 de ani si-a mai adaugat in palmares si medalia de argint la lupte libere.

Baseball

Stadionul Municipal din Alexandria s-a transformat ieri in arena de baseball pentru cateva zeci de copii din Orbeasca, Deveselu si orasul gazda, cu ocazia unui antrenament deschis sustinut de 3 fosti jucatori profesionisti din Liga Nord Americana de Baseball. Pe langa fostii jucatori americani, la eveniment a luat parte si presedintele Federatiei Romane de Baseball si Sofball.

Mai multe articole...